Novice

Predstavitev podjetja

By November 2, 2010April 7th, 2012No Comments

Nudimo prostorne klimatizirane sodobno opremljene apartmaje. Apartmaji za 2 osebi so enosobni s kuhinjskim kotičkom, garderobo in toaletnim prostorom s tuš kabino. Apartmaji za 4 in 5 oseb so dvosobni s kuhinjo in toaletnim prostorom s tuš kabino. Pred hišo je urejeno parkirišče. Nudimo tudi Briška vina, organiziramo oglede kleti in degustacijo vin. Po želji poskrbimo tudi za prevoz. Poleg hiše je prijeten prostr za sproščanje.

Naše podjetje se imenuje ZOI Turizem in je ustanovljeno z namenom trženja turističnih kapacitet v Goriških brdih in okolici.

Podroben opis apartmajev in okolice:

Trenutno razpolagamo s šestimi apartmaji velikosti od 25 m2 za dve do tri osebe pa do 50 m2 za štiri do pet oseb. Apartmaji za dve osebi so v bistvu enosobni s kuhinjskim kotičkom in toaletnim prostorom s tuš kabino (3). Vsi imajo izhod na balkon ali teraso. V kletnih prostorih imamo še dvosobni apartma z ločeno kuhinjo, toaletnim prostorom z masažno banjo in veliko teraso. Apartmaja za štiri osebe sta dvosobna ter imata še ločeno kuhinjo in toaletni prostor s tuš kabino. Tudi ta dva apartmaja imata izhod na balkon. Vsi balkoni in terase so obrnjeni proti jugovzhodu s pogledom na briške vinograde, Korado, Sabotin, Čaven, Nanos, in Goriški Kras. Razen v enem dvosobnem apartmaju, imamo povsod še dodatno ležišče (raztegljiv fotelj ali kavč). Odprtje novih kapacitet nam je omogočil Sklad za razvoj kmetijskih trgov v okviru ukrepa 312  (EKRP), na osnovi katerega smo dobili možnost koriščenja nepovratnih sredstev za razvoj mikropodjetij na podeželju.


Apartmajska hiša se nahaja v Vipolžah št. 11 tik pod srednjeveškim dvorcem (11 stoletje), katerega arhitektura je edinstvena v Sloveniji in tem delu Evrope.  Vas Vipolže je razloženo naselje na robu Goriških Brd na meji z Furlansko nižino (Slovensko Italijanska meja). Vas je lahko odlično izhodišče za obisk okolice Goriških Brd in Furlanije. Pomembna je bližina Nove Gorice, Gorice, Dobrova, Vidma, Čedada, Krmina, Kanala, doline reke Soče, Alp in morja.

Andraž Filač

About Andraž Filač

Leave a Reply